Denne artikkelen er hentet fra Arendals Tidende: https://arendalstidende.no/nyheter/to-boliger-solgt-pa-nye-marisberg/

Hver onsdag fremover inviterer HSH Utvikling AS til visning på Marisberg med håp om at folk skal få lyst til å etablere seg i det nye boligfeltet på Tromøy.

Området som ligger mellom Tybakken og Roligheten har fått lekeplasser, ballbane og tomtene er ferdig planert. Marisberg barnehage skal stå klart i 2020, nå er det bare boligene som gjenstår.

Salget er i gang
Hver onsdag ut november blir det visning hvor interesserte kan stille spørsmål og få større innblikk i de ulike boligtypene. Sist onsdag var første visningsonsdag på toppen av Marisberg etter at salget starta i slutten av september. Megler Thomas Noddeland, fra Meglerhuset & Partners, har installert seg i et flunka nytt salgskontor på toppen av feltet for å ta imot interesserte potensielle kjøpere.  Boligfeltet, som promoteres som «Barnas bydel» er så langt ferdigstilt med veier og planerte tomter, nå gjenstår det bare å få folk til å kjøpe hus, slik at byggingen kan komme i gang.  Selv om det ikke akkurat var kø for å få en visning på området, er Noddeland likevel godt fornøyd med interessen for det nye området. Han forteller at det allerede er solgt to boliger.
– Vi har solgt to boliger på toppen her, sier han fornøyd, og peker utover området som har utsikt langt utover havet.
Ifølge megleren er det cirka ti måneders byggetid, noe som betyr at de første boligene allerede kan stå klare til innflytting i august. Nå håper han at det blir fart på salget, slik at det etter hvert kan bli et levende bosamfunn i barnevennlige omgivelser med tilgang til flunka ny skole, idrettshall og en rekke aktiviteter i området.
– Gangveien til skolen over heia her står ferdig, ballbanen er ferdig og lekeplassene er godt i gang. Vi har 24 boliger for salg med fem ulike størrelser, fra større eneboliger ytterst på pynten med utsikt til havet til mindre rekkeboliger lengre ned på feltet. Vi har fått en del henvendelser fra folk i målgruppen og vi er godt fornøyd med interessen så langt, forteller han til avisa.

Les hele artikkelen her: https://arendalstidende.no/nyheter/to-boliger-solgt-pa-nye-marisberg/

2018-10-30T15:31:36+02:00