Nye leiligheter i en rimelig prisklasse

Ønsker du en leilighet med en god og innholdsrik planløsning? Barnevennlige omgivelser med nærhet til skole og lekeplasser? Parkering i carport og romslig fellesareal? Ny og god standard? Da kan en av disse leilighetene passe perfekt for akkurat deg!

3 og 4-roms leiligheter

  • Firemannsboligen vil ha 2 forskjellige leilighetstørrelser. Forskjellen ligger hovedsakelig i antall soverom og størrelse på stuen.
  • 3-roms leilighetene inneholder: Gang, 2 soverom, kombinert bad/vaskerom, åpen stue/kjøkkenløsning og innvendig bod.
  • 4-roms leilighetene inneholder: Gang, 3 soverom, kombinert bad/vaskerom, åpen stue/kjøkkenløsning og innvendig bod.
  • I tillegg vil alle leilighetene disponere en sportsbod i tilknytning til carportene.


RMC Eiendom
Temseveien 2, 4885 Grimstad

Thomas Noddeland

Eiendomsmegler MNEF

tlf: +47 907 10 247
e-post: thomas@arendalpartners.no

4-mannsbolig

Standard

Leilighetene vil bli levert med en gjennomgående god standard og leveres nøkkelferdig til kunde. Dersom kjøper kommer inn på et tidlig tidspunkt er det enkelt å gjøre endringer på planløsning, farge og materialvalg.

Leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett på gulv i alle rom, unntatt våtrom hvor det vil bli lagt flis. Vegger kles med mdf plater i tørre rom og baderomsplater på bad/vaskerom. I himling leveres ferdigmalte trefiberplater. Kjøkken leveres med innredning fra Aubo tilpasset boligen. Et dansk produkt, kjent for gjennomtenkt design og kvalitet. Kjøkken medfølger med kr. 50.000,- inkl. mva, montering og frakt. Kunden kan selv være med å utforme kjøkkenet i samråd med kjøkkenkonsulenter fra Aubo. Hvitevarer medfølger ikke i leveransen.
På badrom leveres badromsinnredning(90cm) med speil, vegghengt toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Leilighetene i 1. etasje vil ha utgang til en terrasse fra stuen og vil disponere et eget tilleggsareal som opparbeides med plen. Leilighetene i 2. etasje vil ha utgang til en luftig veranda.

Priser

Fra kr 1.890.000 eksl. omkostninger

4-roms leilighet i 1. etg.

4-roms leilighet i 2. etg.

3-roms leilighet i 1. etg.

3-roms leilighet i 2. etg.